Szczecin dag 1, dagen innan den 21 sep då vi skulle åka till Szczecin så blev jag på kvällen sjuk. Det har gått magsjuka på hotellet i nästan en vecka och nu var det min tur. Så både Jessica och jag fick lite panik över om vi kan åka till Szczecin dagen efter med tanke på att jag hade börjat spy. Men jag låg dekad i sovrumet hela kvällen och natten. På morgonen gick vi upp 5:30 för att ta bussen från Rewal kl 6:30 till Szczecin. När jag vaknar så känner jag att jag fortfarande inte riktigt mår bra. Så Jessica hoppar in i duschen och jag börjar sakta ta fram kläder som jag ska ha på mig. Men känner att magen inte riktigt vill. Men efter ett tag går de bra jcg hoppar in i duschen och det tar tyvärr lite tid för jag vill inte stressa för då kommer min mage säkert att säga ifrån. Så vi missar bussen för att jag var så seg. Vi tar nästa buss som går 8:50 från Rewal.

Vi kommer fram i Szczecin kvart i 11 på dagen efter en lång och guppig busstur. När vi kliver av så ser jessica mc donalds och vi går in och hon äter frukost. Jag kan inte äta än, vi går till hotellet och checkar in och stuttsar in i vårat rum. Magen känns bättre nu, vi lämnar våra grejer och beger oss ut på stan. Mot ett stor marknad som heter manhattan, men på vägen svänger vi förbi en skomakare och fixar mina skor. När vi är framme så går vi runt och tittar och shoppar. Jag handlade en jätte fin brun väska, korvar till kims mamma, smycken och lite annat smått.

Vid 3 tiden gick vi från Manhattan till Galaxy det stora shopping centret, där vi gick in på pizzahut och åt lunch vilket blev en liten skål sallad mer kunde jag inte äta mer, senare gick vi runt och kollade i butiker. Då köpte jag en kofta och en present till min brors dotter. Efter den shoppingturen åkte vi upp till cafe 22 som ligger på 22 våningen och man ser hela stan där uppifrån. Det var mysigt, då åt jag en stor tiramisu tårta. Vi kom inte därifrån fören 7 tiden. Vi gick till hotellet och lämnade av oss allt vi hade köpt och vi somnade en stund. Kl 9 gick vi upp och fixade oss och gick ut på stan, vi satte oss på en bar och tog en drink. Sedan gick vi runt på stan men det var rätt dött efter som de var en måndag kväll. Så vi gick tillbaks till hotellet och satte oss i baren och drack ett glas vin var. Vid 1 tiden rullade vi upp på rummet och somnade snabbt.

Szczecin dag 2, vi vaknade 9 för att gå upp och äta frukost på hotellet, vilket var gott. Efter gick vi upp på rummet och fixade oss och packade våra väskor och gick ner och checkade ut men lämnade bagaget i deras bagage rum. Vi gick ut på stan och tittade i butiker, jag köpte skor och en till väska. Vi hittade ett jätte mysigt fik som vi stannade på och drack kaffe och satt och pratade. Det var jätte mysigt. :)
Senare gick vi och hälsade på min farmor där vi fick lunch och bara tog det lugnt. Sen var det time att åka till central stationen för att åka hem till lilla staden Rewal igen. Resan tillbaks var lång för vi tog en lokal buss som tog närmare 3 timmar upptäckte vi. Sen var det bara att hoppa i säng.

Det var två härliga dagar. Kramisar